We are at R+T Stuttgart Exhibition
between 26 Feb- 03 Mar 2018
with our new collections, innovations and products.

We will launch our web site containing our new collections, innovations and products to your interests during the exhibition.

 

Woontrends 2021: comfortabel botanisch (buiten)leven

Het thuis zo comfortabel mogelijk maken, is wat we door de coronacrisis zagen gebeuren in 2020. De verkoop van de terrasoverkappingen met lamellen daken aan particulieren steeg gigantisch in het afgelopen half jaar en die trend zet zich in 2021 zeker voort.

HAAL DE NATUUR IN HUIS

We hechten als mens meer waarde aan een comfortabel huis dan ooit. Thuis is een veilige (werk)plek waar we ook compleet tot rust te komen. Dat zien we terug in de woontrends voor 2021.  ‘Haal de natuur in huis’, is een van de trends. Botanisch wonen verbindt binnen met buiten.

En hoe kan dat beter, dan met een terrasoverkapping afgezet met glazen wanden om het hele jaar te genieten van het botanische (buiten)leven… Bovendien zorgt buiten zijn voor ontspanning en verminderd stress, dus juist in de tijd waar we leven nog belangrijker geworden. Lekker genieten van de tuin. Een overkapping is onmisbaar geworden.

 

VERLENGSTUK VAN DE WONING

Bovendien nu steeds meer bedrijven (ook wanneer er geen -gedeeltelijke- lock down is-) hun medewerkers thuis laten werken, verwacht Palmiye dat steeds meer mensen van hun tuin een verlengstuk van de woning maken om zo meer (werk)ruimte te creëren.

Met de 4 seizoensterrasoverkapping realiseert men letterlijk meer (binnen/buiten)ruimte, veel daglicht (en ’s avonds natuurlijk led-licht) en voldoende mogelijkheden tot ventileren, want ook dat laatst is een trend.

 

VENTILEREN

Cornelis Nieuwenhuis, directeur Palmiye Nederland, licht toe: “Ruimtes regelmatig goed ventileren, is altijd belangrijk. In de huidige tijd zelfs essentieel. Een lamellen dak biedt nieuwe mogelijkheden om de binnenruimte frequent van schone lucht te voorzien. Daar is zeker ook in 2021 behoefte aan en onze lamellen daken bieden dealers daarom volop verkoopmogelijkheden.”