We are at R+T Stuttgart Exhibition
between 26 Feb- 03 Mar 2018
with our new collections, innovations and products.

We will launch our web site containing our new collections, innovations and products to your interests during the exhibition.

SKYROOF SCHUIFDAKSYSTEEM 2019

      

De nieuwe generatie Skyroof-lamellendaken met geavanceerde functies is  door Palmiye Global met een spetterend feest gelanceerd.

Skyroof, met synchroon inschuivende aluminium lamellen,  is eerste systeem ter wereld met water- en tochtisolatie in een platte constructie.

Dankzij op comfort gerichte verbeteringen is de Skyroof, met een plafondopening van 79%, ook verkrijgbaar met isolerende (polyurethaanschuimgevulde) lamellen met een interne hellingshoek. Hierdoor valt er bij het openen van het dak geen stof, bladeren of regenwater naar beneden.

Dankzij de ventilatiestand kan frisse lucht via de lamellen in de binnenruimte komen. De lamellen functioneren bovendien geluidloos. Het hemelwater wordt efficiënt afgevoerd via de geïntegreerde goten.

Dit maatwerkproduct voor specifieke gebruikers en projecten biedt een variëteit aan opties: van kleur tot verlichting en van glazen wanden tot zonwering. De vele details zijn goed doordacht en perfect uitgewerkt.