We are at R+T Stuttgart Exhibition
between 26 Feb- 03 Mar 2018
with our new collections, innovations and products.

We will launch our web site containing our new collections, innovations and products to your interests during the exhibition.

 

Nieuwe showroom Palmiye Nederland

Wij zijn verhuisd naar Markweg 21 te Nieuw-Vennep, nabij Schiphol. Tussen alle projecten door werken we aan de opbouw van onze showroom. De showroom is bijna af. U bent al welkom om onder het genot van heerlijke koffie onze producten te bewonderen. Zowel de overkappingen met lamellendaken als vouwdaken staan in onze showroom. Ook onze zonwering en glassystemen tonen wij u graag. Begin 2020 is de officiële opening.

Zakelijk of particulier gebruik

Palmiye Nederland biedt oplossingen voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren. Of het nu gaat om een terrasoverkapping voor een 5-sterren restaurant, een strandpaviljoen of een sportclub; of vergroting van een leefruimte door het creëren van een tuinkamer of het overkappen van uw zwembad in de tuin. Alles is mogelijk. In onze showroom presenteren wij u graag alle opties.

Dealers

Onze showroom is ook de ideale plek voor onze dealers om klanten te ontvangen en te inspireren met de vele mogelijkheden en opties van de producten van het wereldwijd bekende merk Palmiye.

Spreekruimte

Tevens beschikt de showroom over een spreekruimte waarin u ongestoord oplossingen bespreekt, zoals:
– hoe de capaciteit en omzet in de horecagelegenheid te vergroten;
– hoe een ultieme buitenervaring aan gasten te bieden;
– hoe jaarrond gebruik te maken van het horecaterras;
– welke product het beste past om de uitstraling van de ambiance door te voeren;
– etc.

Bewonder onze producten

Nieuwsgierig? Wilt u onze exclusieve terrasoverkappingen (schuif- en lamellendaken), borstweringen, glassystemen en zonweringen bewonderen. Hoewel we graag nog de puntjes op de ‘i’ zetten in onze showroom. U bent al van harte welkom. Bekijk onze openingstijden en bel gerust voor een afspraak (085) 130 72 97.