We are at R+T Stuttgart Exhibition
between 26 Feb- 03 Mar 2018
with our new collections, innovations and products.

We will launch our web site containing our new collections, innovations and products to your interests during the exhibition.

 

NIEUWE DEALER AAN ‘T WOORD

Wij zijn de samenwerking gestart met een nieuwe dealer: VerandaCentrum met vestigingen in Bodegraven en Zoetermeer! VerandaCentrum richt zich op de particuliere markt in het midden- en hoogsegment in Zuid-Holland. Palmiye Nederland is blij met de samenwerking, die op 4 juni 2020 officieel startte met het tekenen van het contract. De uitstraling van de aantrekkelijke showrooms en de kennis van de medewerkers van VerandaCentrum sluit aan bij de kwaliteit die Palmiye biedt en ook verwacht van de aangesloten dealers. Bovendien zijn de vestigingen centraal gelegen in het verzorgingsgebied Zuid-Holland.

In deze editie van ‘Dealer aan ’t woord’  maakt u meteen kennis met VerandaCentrum en de eigenaren van Berry Nohlen en Leo Siemons.

VerandaCentrum Bodegraven en Zoetermeer

Berry Nohlen (directeur VerandaCentrum Bodegraven) en Leo Siemons (directeur VerandaCentrum  Zoetermeer) startten hun gezamenlijke bedrijf in januari 2019, nadat zij al jarenlang veel projecten samen realiseerden. Samen met hun zusterbedrijf Benoton biedt VerandaCentrum een totaal pakket inclusief benodigde bestrating en aanleg.

Markt verbreden

In het huidige assortiment verkoopt VerandaCentrum tuinkamers en veranda’s. Leo Siemons: “Jordy Kwaaitaal, accountmanager Palmiye Nederland, stapte op het juiste moment onze showroom binnen voor kennismaking. Wij waren juist op zoek naar meer producten om onze markt te verbreden. In het verleden had ik al eens over Palmiye gesproken met een vertegenwoordiger, maar Palmiye had destijds geen importeur in Nederland.“

“Na het gesprek met Jordy en onze bezoeken aan de showroom van Palmiye in Nieuw-Vennep, waar we ook uitgebreid met Cornelis Nieuwenhuis, (red. directeur Palmiye Nederland), over de producten spraken, was de keuze voor het toevoegen van het merk Palmiye voor ons een logisch gevolg. Hiermee hebben we meteen de gehele markt geketend. We bieden voor onze klanten met Palmiye andere type daken in ons assortiment: pvc vouwdaken en de lamellen daken.”


Overtuigend totaalplaatje

“Ook de degelijke constructie en de kwaliteit van Palmiye is voor ons van groot belang.” Vult Berry Nohlen zijn compagnon aan. “Daarnaast spreekt de look & feel van dit merk in het midden- en hoogsegment ons zeer aan. Het is het totaalplaatje van Palmiye dat ons heeft overtuigd om dealer te worden van dit merk.”

VerandaCentrum verwacht veel van de toevoegde waarde van Palmiye. “De particulier gaat altijd op zoek naar de bron en via de bron worden zij doorgestuurd naar de verlengstukken. VerandaCentrum zal hét verlengstuk zijn van Palmiye voor de particuliere markt in Zuid-Holland. De aantrekkingskracht en uitstraling die Palmiye heeft, zal veel particulieren aanspreken.  Wij varen als VerandaCentrum mee op de aantrekkingskracht van Palmiye. Daar kiezen wij ook bewust voor. Wij laten een merk hét merk zijn.“

Showroom model

In de showroom van VerandaCentrum Zoetermeer kunnen de bezoekers binnenkort Palmiye’s model Skyroof Plus ontdekken.  Leo: “We hebben gekozen om de terrasoverkapping met lamellen dak te plaatsen in onze showroom. Dit is de eerste stap die we zetten met een showroom model van Palmiye. Omdat we verwachten met dit type de meeste bezoekers aan te trekken. Het is een model dat totaal afwijkt van de terrasoverkappingen die wij nu tonen in onze showroom. “

“Daarnaast,” vertelt Leo verder “is het een voordeel dat importeur Palmiye Nederland een grote showroom in Nieuw-Vennep ter beschikking heeft, waar wij als dealer ook gebruik van kunnen maken. We hebben zelfs al met klanten een bezoek gebracht aan Palmiye’s showroom om de vele opties en mogelijkheden van de producten te tonen.”

Meteen al 2 grote projecten

Hoewel VerandaCentrum pril dealer is van ons merk staat de realisatie van projecten met Palmiye al op de planning. “Ja, dat klopt.” zegt Berry enthousiast. “We hebben direct twee leads, waarvoor we grote projecten met Palmiye producten gaan neerzetten. Zowel een project met de Skyroof Prestige (inschuifbaar lamellen dak) als een project de Silver Plus met PVC doek en voorzien van sierdoek. Wij vertrouwen erop dat er nog vele mooie projecten zullen volgen.”

Een bezoek brengen aan deze dealer?  De showrooms van VerandaCentrum zijn gevestigd in:

Tjalk 27 |  2411 NZ Bodegraven

Cobaltstraat 31 | 2718 RN Zoetermeer

www.verandacentrum.nl