We are at R+T Stuttgart Exhibition
between 26 Feb- 03 Mar 2018
with our new collections, innovations and products.

We will launch our web site containing our new collections, innovations and products to your interests during the exhibition.

 

Huis & Tuin

Is uw tuin dé plek waar u tot rust komt? Of graag lange avonden doorbrengt met vrienden en familie. Dan droomt u er zeker van om daar het hele jaar door van te genieten. Een terrasoverkapping biedt de oplossing! Zeker wanneer u de zijwanden voor extra comfort afsluit met glassystemen. Of het nu koud is, waait, regent of het zonnetje schijnt: met terrasoverkapping geniet u het hele jaar van het buitenleven!

Bekijk direct onze hoogwaardige producten voor een 4 seizoensterras via de onderstaande buttons. Wilt u eerst meer informatie over ons merk en de toepassingen van de producten, dan leest u verder onder de vier buttons.


Hoge kwaliteit, snelle levertijd en maatwerk

Palmiye Nederland biedt hoogwaardige terrasoverkappingen, glassystemen en zonwering voor een 4-seizoensterras. Palmiye staat voor hoogwaardige producten. We leveren snel.

Heeft u een groot of een klein terras? Houdt u van een klassieke of strakke inrichting? Een terrasoverkapping is een geweldige toevoeging voor iedere woning en dankzij ons maatwerk geheel volgens uw wens te realiseren! De mogelijkheden zijn eindeloos, waaronder constructies in elke gewenste RAL-kleur, exclusieve doekencollectie, vouwdaken van doek en lamellen daken, zonwerings- en glassystemen.

Bij het creëren van de terrasoverkapping voeren we uiteraard de sfeer en kleuren van uw woning door. Het leveren van maatwerk stelt ons in staat voor ieder terras, groot of klein, een passende oplossing te bieden.

 

Van woonhuis tot villa, van penthouse tot appartement

Voor elke manier van wonen is er een oplossing om het hele jaar te laten genieten van het buitenleven. Ervaar het comfort van de terrasoverkapping of tuinkamer: in alle weersomstandigheden beschikt u over een droog terras, lekker uit de wind, in de schaduw of juist wel in de zon. Met een terrasoverkapping met inschuifbaar vouwdak of met een lamellen dak bepaalt u zelf de mate waarin u de zon toe laat. Bovendien waterdicht en met vele mogelijkheden om de zijwanden af te sluiten.

Wilt u een knusse plek creëren waar u met uw gezin het hele jaar kan genieten van uw tuin en terras? Denkt u er juist over om uw woonruimte uit te breiden met een tuinkamer, die u als kantoor wilt gebruiken of misschien wel als gym? Of heeft een een appartement of penthouse met dakterras en wilt u beschut genieten met uw vrienden van het panoramische uitzicht? Wat u wens ook is, Palmiye biedt de perfecte oplossing in elke situatie, dankzij maatwerk en de eindeloze mogelijkheden tot het overkappen van uw terras en het afzetten van de zijwanden (met diverse zonwering- en glassystemen).

Vouwdaken of lamellen dak

Wilt u uw terras overkappen met een sfeervol vouwdak voorzien van exclusief doek dat u opent om van het vroege zonnetje te genieten of schaduw biedt wanneer de zon fel en warm schijnt in de zomer? Wilt u ook buiten zitten als het regent?

Of speelt u liever met natuurlijk licht en gaat u voor een strak en stijlvol design met een lamellen dak? De kantelbare lamellen geven een prachtige licht inval en weren de zon of laten deze juist toe wanneer gewenst zoals bij Skyroof Plus of Skyroof Compact. Een lamellen dak dat ook open en dicht schuift, realiseert u met de Skyroof Prestige.

Lamellen terrasoverkapping: oersterk en waterdicht

Wanneer u voorkeur uit gaat naar een terrasoverkapping met een lamellen dak, biedt onze Skyroof serie meerdere verschillende modellen: Compact, Plus en Prestige.

Deze Skyroof serie voeren we volledig naar uw wensen en behoeften uit. Model Prestige is een inschuifbaar lamellendak. Dankzij de unieke synchrone beweging worden alle lamellen gelijkertijd geopend of ingeschoven. De aluminium lamellen van Plus en Compact zijn roteerbaar. Dankzij het revolutionaire ontwerp kunnen de lamellen traploos in elke hoek tot 120 graden worden gedraaid en dit zorgt voor een prachtig lichtinval. Ideaal om de zon te weren of juist om in het zonnetje te zitten.

Onze lamellen terrasoverkappingen zijn 100% waterdicht. Wel zo comfortabel in een land waar het ook regelmatig regent. Niets is zo vervelend als opgehoopt vuil, bladeren en water dat op uw tuinmeubels valt bij het openen van uw terrasoverkapping. De unieke, geïntegreerde goten voeren vuil en hemelwaterafvoer onzichtbaar af, zo blijft het altijd schoon en netjes in uw terrasoverkapping.

Ook in de winter is het prettig verblijven op uw terras wanneer u kiest voor onze lamellen overkapping. Het is namelijk mogelijk om de lamellen te isoleren. Dat zorgt zowel voor meer comfort, minder condens en ook voor geluidsreductie. Bovendien oersterk: het lamellen dak heeft een draagkracht tot ruim 300 kg sneeuw per m2 (afhankelijk van de grote van de overkapping).

Wilt u uw terras in alle weersomstandigheden te gebruiken? Sluit dan ook de zijwanden af met glazen wanden en/of deuren voor extra comfort. Screens of louvres behoren ook tot de mogelijkheden.

De lamellen overkappingen plaatsen we zowel vrijstaand, aan de gevel als zwevend. Dankzij de modulaire uitvoering overkappen is het mogelijk om elk formaat terras te overkappen, van klein tot groot.

Unieke inschuifbare overkappingen: elke vorm is mogelijk

Onze serie inschuifbare terrasoverkappingen met vouwdaken van (exclusief doek) is uniek! Het is een waterdicht schuifdaksysteem met aluminium frame van zeer hoge kwaliteit. Ook dit systeem is maatwerk en dus geheel volgens wens samen te stellen. Alles kan, dankzij de zeer uitgebreide opties en mogelijkheden. Welk formaat, vorm, kleur, doek en wijze van afsluiting van de zijwanden u ook wenst; wij creëren het!

Onze inschuifbare terrasoverkappingen met vouwdaken onderscheiden zich niet alleen in de vele mogelijkheden, maar bovenal in de techniek!

Zoekt u een:
– vrijstaande terrasoverkapping;
– overkapping aan de gevel;
– overkapping in een bestaande constructie?

Wenst u een:
– hellend dak;
– horizontaal dak;
– gewelfd dak?

Gaat u voor extra comfort en zet u de zijwanden af met:
– glassystemen (vaste wanden of verstelbare borstwering /deuren of schuifwanden);

Of houdt u het meer open en gaat u voor:
– louvres;
– screens.

U leest het al; wat de woonsituatie ook is: onze overkappingen zijn geheel volgens wens samen te stellen.

Creëer een sfeervolle tuinkamer

Met onze exclusieve doekencollectie voor terrasoverkappingen met vouwdaken geeft u uw overkapping een eigen, unieke uitstraling. U heeft een ruime keuze uit breed scala hoogwaardige plafonddoeken, uitgevoerd in talloze kleuren en materialen en patronen.

De keuze voor de juiste vormen, materialen en kleuren bepaalt de uitstraling. Doordat Palmiye volledig maatwerk levert, is alles mogelijk.

Voor de constructie van de overkapping kiest u de gewenst RAL-kleur en maakt u tevens een  uitgebreide keuze uit onze (exclusieve) doekencollecties. Ook lamellen daken voeren we geheel naar uw wensen uit.

In elke RAL-kleur

Kleur bepaalt veel voor de sfeer die uw terrasoverkapping uitstraalt. De aluminium constructie van de overkapping voorzien we van een poedercoating die in elke gewenste RAL-kleur kan worden aangebracht én zelfs een houtnerf behoort tot de mogelijkheden.

Wanneer u ook kiest voor een lamellen dak, dan is het mogelijk om de lamellen in een andere kleur uit te voeren dan het framen. En voor een extra speels effect is het ook mogelijk om een matte en hoogglans uitvoering te combineren.

Exclusieve doekencollectie

De keuze voor het doek bij een overkapping met vouwdak is mede bepalend voor de uitstraling van uw terrasoverkapping. Door de kleuren van uw interieur door te voeren in uw overkapping ontstaat een prachtig resultaat. Palmiye biedt pvc-doeken van zeer hoge kwaliteit in een uitgebreide selectie kleuren, exclusieve patronen en zelfs lichtdoorlatende, waterdichte pvc doeken. Pvc-doek is sterk, volledig waterdicht en makkelijk schoon te houden. De pvc-doeken zijn ook te combineren met sierdoek voor een extra sfeervol effect.

Led-verlichting voor de lange avonden en de donkere dagen

Wilt u praktische, heldere verlichting, liever sfeervol dimlicht of kleurrijke RGB-verlichting? Met onze led-verlichting voorzien van lens-led-technologie kan het allemaal. Dankzij  de ingebouwde dimbare led-verlichting maakt u ook tijdens lange avonden of gedurende donkere dagen in de winter aangenaam gebruik van uw overkapping.  De led-verlichting is er in diverse vormen zoals spots, lineair of 3-assige verlichting. U creëert de perfecte sfeer dankzij bediening via de afstandsbediening of app op uw smartphone.

Profiteer optimaal van daglicht en comfort met onze glassystemen

Wilt u het hele jaar heerlijk genieten van het buitenleven? Ook tijdens de frisse dagen van het jaar comfortabel zitten in uw tuin?

Door uw terrasoverkapping af te sluiten met ons glassysteem zorgt u voor extra comfort om het hele jaar in alle weersomstandigheden van het buitenleven te genieten. Palmiye biedt vele mogelijkheden om de zijwanden van uw terrasoverkapping af te sluiten. Van glazen wanden tot schuifdeuren en van vast glas tot unieke gemotoriseerde borstwering. De systemen combineren kan natuurlijk ook.

Glazen (schuif)deuren en vouwwanden

Met glas is veel mogelijk. Afhankelijk van uw wens plaatsen we glazen vouwdeuren (standaard, ophangsysteem, vlindersysteem of dubbel glas vouwwanden) of schuifwanden (3-rails, 5 rails, dubbel glas of til-en schuifsysteem) om uw terrasoverkapping af te sluiten. Ook binnenshuis of in bestaande constructies kunnen we het glassysteem toepassen.

Uiteraard bieden we een ruime keuze in deurkrukken, hang- en sluitwerk. Van elegante ronde knoppen tot strakke deurkrukken. Van standaard sluitwerk tot panieksluitingen.

Uniek borstweringssysteem

Steeds vaker passen we in onze terrasoverkappingen gemotoriseerde, verstelbare borstwering toe. Onze borstwering bestaat uit 2 of 3 panelen die u eenvoudig opent en sluit via de afstandsbediening.

Stijlvol de zon weren in elke situatie

Bent u op zoek naar stijlvolle zonwering van hoge kwaliteit? Meerdere van onze zonweringsproducten zijn bekroond met een Best Design Award! Gegarandeerd dat u voor een mooi product kiest bij Palmiye.

Wij bieden voor elke situatie een oplossing: van luxe cassettezonwering tot (rits) screens.

De motoren en bedieningssystemen van onze zonwering is van het internationaal bekende merk Somfy. Optioneel voorzien we de systemen van wind- en zonsensoren, die ervoor zorgen dat de zonwering automatisch opent bij zon en sluit wanneer de zon weg is of wanneer de sensor een te hoge windkracht meet. Tevens bedient u onze zonwering eenvoudig met onze afstandsbediening of app op uw smartphone. Ideaal.

(Zip-) Screen

De zon en warmte weren uit uw terrasoverkapping, woon of slaapkamer? Een screen is een prachtige oplossing en biedt bovendien veel privacy. Palmiye biedt twee types:

Design Screen Storexy, award winnende design zonwering met RVS geleidingskabels.

Extra windvast ritsscreen Windstor, screen met uniek blind ritssysteem waarbij het doek via de rits in de geleiders is gewaarborgd. Dit systeem is hierdoor ook zeer weerbestendig en windvast. Naast hoogwaardige screendoek als zonwering kunt u ook kiezen voor de wind- en regenvrij doorzichtig pvc voor een onbelemmerd uitzicht.

Design uitvalscherm

Met ons op afstand bestuurbare uitvalscherm Pente houdt u ook het laagstaande zonnetje buiten. Ook dit zonweringsproduct is bekroond met een Design Award.

Luxe cassettezonwering

Schaduw creëren op uw terras en binnen? Platinum is onze klassieke luxe zonwering met volledige en waterbestendige cassette. Deze luxe cassette houdt het zonnescherm schoon en droog wanneer deze ingetrokken is. Het is optioneel om een volant aan te brengen aan dit hoogwaardige zonnescherm voor nog meer schaduw en comfort.

ONZE DEALERS DENKEN MET U MEE

Van ontwerp tot realisatie. Onze dealers denken graag met u mee. Elke ruimte is anders en vraagt om een andere inrichting. Samen zorgen we er voor dat uw jaarrond terras past bij het geheel of er juist uitspringt!

Neem contact op met een dealer bij u in de omgeving.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Wij ontvangen u graag in onze showroom om u de vele mogelijkheden en opties van onze producten te tonen. Stap binnen tijdens onze openingstijden of maak een persoonlijke afspraak wanneer u graag met één van onze specialisten uw project bespreekt. Samen bekijken we welke oplossing het beste past bij uw ambiance.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Ik heb interesse in
Ik ben geattendeerd op het merk Palmiye via *

CONTACT

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Bel (085) 130 72 97 of vul het onderstaande formulier in.

Ik heb interesse in *
Ik ben geattendeerd op het merk Palmiye via: *
reCAPTCHA