We are at R+T Stuttgart Exhibition
between 26 Feb- 03 Mar 2018
with our new collections, innovations and products.

We will launch our web site containing our new collections, innovations and products to your interests during the exhibition.

 

Horeca

Meer capaciteit en dus meer omzet voor uw horecagelegenheid

Maak het hele jaar gebruik van uw terras! Steeds meer horeca-ondernemers kiezen ervoor om hun terras ook in de herfst en winter te openen. Een 4-seizoensterras creëert u meer (binnen)ruimte, die u het hele jaar kan gebruiken om gasten te ontvangen. Met een terrasoverkapping van Palmiye brengt u uw horecaterras in de juiste sfeer, biedt u comfort, voldoende ruimte en trekt u meer gasten naar uw ambiance.

Met een terrasoverkapping vergroot u de capaciteit en zorgt u uiteraard ook voor meer omzet. Of het nu koud is, waait, regent of het zonnetje schijnt op uw horecaterras: met overkapping is het altijd genieten!

Bekijk direct onze hoogwaardige producten voor een 4-seizoenshorecaterras via onderstaande buttons. Wilt u eerst meer informatie over ons merk en de toepassingen van de producten, dan leest u verder onder de 4 buttons.

Hoge kwaliteit, snelle levertijd en maatwerk

Palmiye Nederland biedt:
– hoogwaardige terrasoverkappingen (vouwdaken en lamellen daken);
glassystemen
zonwering
voor een 4-seizoens horecaterras. Palmiye staat voor hoogwaardige producten en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. We leveren snel. Bovendien is een overkapping een investering die zich snel terug verdiend, doordat de omzet van uw zaak verhoogd.

Een terrasoverkapping is de ideale oplossing om uw gasten in alle seizoenen het buitenleven en de omgeving te laten beleven. Bovendien is groen en buiten zijn de trend! Kies voor dus een oplossing die binnen met buiten verbindt. Creëer een comfortabel terras en uw gasten blijven gegarandeerd langer en bestellen nog meer van uw kaart.

Heeft u een groot of een klein terras? Houdt u van een klassieke of strakke inrichting? Een terrasoverkapping is een geweldige toevoeging voor iedere ambiance en dankzij ons maatwerk geheel volgens uw wens te realiseren!

De mogelijkheden zijn eindeloos, waaronder constructies in elke gewenste RAL-kleur, exclusieve doekencollectie, vouwdaken van doek en lamellen daken, zonwering– en glassystemen.

Bij het creëren van de terrasoverkapping voeren we uiteraard de sfeer en kleuren van het concept en de huisstijl van uw horecazaak door. Die herkenbaarheid draagt uiteraard bij aan de stopkracht van uw terras. Het leveren van maatwerk stelt ons in staat voor ieder terras, groot of klein, een passende oplossing te bieden. Bovendien zijn onze producten van zeer hoge kwaliteit en zijn onze terrasoverkappingen waterdicht.

Van cafetaria tot sterren restaurant en van dakterras tot strandpaviljoen

Elke horeca-ondernemer geniet van de voordelen wanneer hij de keuze maakt om een jaarrond terras te creëren. Heeft een u cafetaria of een sterren restaurant? Een hotel met een dakterras in de stad of bent u eigenaar van een strandpaviljoen? Voor elke horecazaak is er een oplossing om uw gasten het hele jaar te laten genieten van een panoramisch uitzicht!

Biedt uw bezoekers een plek met veel comfort: droog, uit de wind, uit de warme zon of juist in het vroege voorjaars- of najaarszonnetje. De mogelijkheden voor het overkappen van uw terras en het afzetten van de zijwanden (diverse glas– en zonweringsystemen) zijn eindeloos.

Vouwdaken of lamellen daken

Wilt u uw terras overkappen met een sfeervol vouwdak voorzien van exclusief doek dat u opent om uw gasten te laten genieten van het vroege zonnetje of schaduw biedt wanneer de zon fel en warm schijnt in de zomer? En laat u uw gasten ook droog zitten als het regent?

Of speelt u liever met natuurlijk licht en gaat u voor een strak en stijlvol design met een lamellen dak? De kantelbare lamellen geven een prachtige licht inval en weren de zon of laten deze juist toe wanneer gewenst zoals bij Skyroof Plus of Skyroof Compact. Een lamellen dak dat ook open en dicht schuift, realiseert u met de Skyroof Prestige.

Welke oplossing u ook kiest, u en uw gasten ervaren sowieso de vele voordelen.

Lamellen terrasoverkapping: oersterk, ventilerend en waterdicht

Wanneer uw voorkeur uit gaat naar een terrasoverkapping met een lamellen dak, biedt onze Skyroof serie meerdere verschillende modellen: Compact, Plus en Prestige. Deze Skyroof serie voeren we volledig naar uw wensen en behoeften uit. Model Prestige is een inschuifbaar lamellendak. Dankzij de unieke synchrone beweging worden alle lamellen gelijkertijd geopend of ingeschoven. De aluminium lamellen van Plus en Compact zijn roteerbaar. Dankzij het revolutionaire ontwerp kunnen de lamellen traploos in elke hoek tot 120 graden worden gedraaid en dit zorgt voor een prachtig lichtinval. Ideaal om de zon te weren of juist om in het zonnetje te zitten.

Het is natuurlijk altijd belangrijk om te zorgen voor schone lucht in uw horecazaak en nu meer dan ooit. Een lamellen dak biedt ook de mogelijkheid om zowel te ventileren als de zon te weren of juist toe te laten. Bovendien is het dak waterdicht, dus als het regent, sluit het dak. De ventilatie regelt u dan via de gemotoriseerde borstwering in de zijwanden. Ideaal!

Niets is zo vervelend als opgehoopt vuil, bladeren en water dat op de tafels valt bij het openen van uw terrasoverkapping. De unieke, geïntegreerde goten voeren vuil en hemelwaterafvoer onzichtbaar af, zo blijft het altijd schoon en netjes in uw terrasoverkapping.

Ook in de winter is het prettig lunchen of dineren op uw terras wanneer u kiest voor onze lamellen overkapping. Het is namelijk mogelijk om de lamellen te isoleren. Dat zorgt zowel voor meer comfort, minder condens en ook voor geluidsreductie. Bovendien oersterk: het lamellen dak heeft een draagkracht tot ruim 300 kg sneeuw per m2 (afhankelijk van de grote van de overkapping).

Wilt u uw terras in alle weersomstandigheden te gebruiken? Sluit dan ook de zijwanden af met glazen wanden, deuren voor extra comfort. Screens of louvres behoren ook tot de mogelijkheden.

De lamellen overkappingen plaatsen we zowel vrijstaand, aan de gevel als zwevend. Dankzij de modulaire uitvoering overkappen is het mogelijk om elk formaat terras te overkappen, van klein tot groot.

Vouwdaken in vele uitvoeringen

Elk model inschuifbare overkapping met vouwdak van (exclusief) doek biedt andere mogelijkheden.
Zoekt u een:

– vrijstaande terrasoverkapping;
– overkapping aan de gevel;
– zwevende overkapping;
– overkapping in een bestaande constructie?

Wenst u een:
– hellend dak;
– horizontaal dak;
– gewelfd dak?

Gaat u voor extra comfort en zet u de zijwanden af met:
– glassystemen (vaste wanden of verstelbare borstwering /deuren of schuifwanden);

Of houdt u het meer open en gaat u voor:
– louvres;
– screens.

U leest het al; wat de situatie bij uw horecazaak ook is: onze overkappingen zijn geheel volgens wens en doelstelling samen te stellen.
De keuzes die u maakt, bepalen ook de sfeer die u neer wilt zetten op het terras.

   

Creëer de sfeer die zo sprekend is voor uw zaak

Onderscheidt u van andere etablissementen en creëer de sfeer die zo sprekend is voor uw zaak. Met onze exclusieve doekencollectie voor terrasoverkappingen met vouwdaken geeft u uw overkapping een eigen, unieke uitstraling. U heeft een ruime keuze uit breed scala hoogwaardige plafonddoeken, uitgevoerd in talloze kleuren en materialen en patronen.

De keuze voor de juiste vormen, materialen en kleuren bepaalt de uitstraling van uw terras. Als het geheel klopt, voelt men zich op het gemak. Doordat Palmiye volledig maatwerk levert, is alles mogelijk.

Voor de constructie van de overkapping kiest u de gewenst RAL-kleur en maakt u tevens een uitgebreide keuze uit onze (exclusieve) doekencollecties. Ook lamellen daken voeren we geheel naar uw wensen uit. Op die manier voert u de eigen stijl van uw ambiance, het imago en de huisstijl van uw horecazaak door op het terras en zorgt u voor de herkenbaarheid.

In elke RAL-kleur

Kleur bepaalt veel voor de sfeer die uw terrasoverkapping uitstraalt. De aluminium constructie van de overkapping voorzien we van een poedercoating die in elke gewenste RAL-kleur kan worden aangebracht én zelfs een houtnerf behoort tot de mogelijkheden.

Voor de lamellen is het mogelijk om een andere kleur dan het frame te kiezen. En voor een extra speels effect is het ook mogelijk om een matte en hoogglans uitvoering te combineren.

Exclusieve doekencollectie

De keuze voor het doek bij een overkapping met vouwdak is mede bepalend voor de uitstraling van uw terrasoverkapping. Door de beleving van uw interieur door te voeren in uw overkapping ontstaat een prachtig resultaat. Palmiye biedt pvc-doeken van zeer hoge kwaliteit in een uitgebreide selectie kleuren, exclusieve patronen en zelfs lichtdoorlatende, waterdichte pvc doeken. Pvc-doek is sterk, volledig waterdicht en makkelijk schoon te houden. De pvc-doeken zijn ook te combineren met sierdoek voor een extra sfeervol effect.

 

LED-verlichting voor de lange avonden en de donkere dagen

Wilt u praktische, heldere verlichting of liever sfeervol dimlicht? Met onze ledverlichting voorzien van lens-led-technologie kan het allemaal. Uw gasten dineren sfeervol op het terras dankzij de ingebouwde dimbare ledverlichting tijdens lange avond of op de donkere dagen in de winter.

De led-verlichting is er in diverse vormen zoals spots, linear of 3 assige verlichting. Wenst u een kleurrijke verlichting, dan plaatsen we RGB-led-verlichting. Indien gewenst voert u de hangende sfeerlampen van uw restaurant door in de terrasoverkapping. Ook dat is mogelijk.

   

Profiteer optimaal van daglicht met onze glassystemen

Door uw terrasoverkapping af te sluiten met onze glassystemen genieten uw gasten comfortabel, uit de wind en onbelemmerd van het panoramisch uitzicht. Van glazen scheidingswanden tot schuifwanden en van vast glas tot unieke gemotoriseerde borstwering, waarmee u met 1 druk op de knop alle borstwering opent. De systemen combineren kan natuurlijk ook.

Glazen (schuif)deuren en vouwwanden

Met glas is veel mogelijk. Afhankelijk van uw wens plaatsen we glazen vouwdeuren (standaard, ophangsysteem, vlindersysteem of dubbel glas vouwwanden) of schuifwanden (3-rails, 5 rails, dubbel glas of til-en schuifsysteem) om uw terrasoverkapping af te sluiten.

Uiteraard bieden we een ruime keuze in deurkrukken, hang- en sluitwerk. Van elegante ronde knoppen tot strakke deurkrukken. Van standaard sluitwerk tot panieksluitingen.

Uniek borstweringssysteem

Steeds vaker passen we in onze terrasoverkappingen voor de horeca gemotoriseerde, verstelbare borstwering toe. Onze borstwering bestaat uit 2 of 3 panelen die u eenvoudig opent en sluit via de afstandsbediening.

Ook bieden we vaste borstwering. Binnen kan dit borstweringssysteem ook fungeren als tussenwand. Buiten zijn de hoogte verstelbare wanden te gebruiken als balkon- of windscherm en natuurlijk als zijwand van uw terrasoverkapping.

Scheidingswanden

Voor het opsplitsen van ruimtes is het gebruik van glazen scheidingswanden ook populair. Glazen scheidingswanden creëren bijvoorbeeld een lichte transparante vergaderruimte. Er is zowel transparant, als gekleurd of gerookt glas. Zo creëert u een geheel eigen look. Glas geeft een luxe en stijlvolle uitstraling.

Stijlvol de zon weren in elke situatie

Bent u op zoek naar stijlvolle zonwering van hoge kwaliteit? Meerdere van onze zonweringsproducten zijn bekroond met een Best Design Award! Gegarandeerd dat u voor een mooi product kiest bij Palmiye. Wij bieden voor elke situatie een oplossing: van cassettezonwering tot (zip) screens, van uitvalzonwering tot stormbestendige zwevende overkappingen. Het is mogelijk om het hoogwaardige screendoek te voorzien van uw logo om op te vallen in het straatbeeld en uiteraard is de keuze in kleur en patronen zeer uitgebreid.

De motoren en bedieningssystemen van onze zonwering is van het degelijke merk Somfy. Optioneel voorzien we de systemen van wind- en zonsensoren, die ervoor zorgen dat de zonwering automatisch opent bij zon en sluit wanneer de zon weg is of wanneer de sensor een te hoge windkracht meet.

(Zip-) Screen

De zon en warmte weren uit uw terrasoverkapping, restaurant of hotelkamers? Een screen is een prachtige oplossing en biedt bovendien veel privacy. Palmiye biedt twee types:
– Storexy, award winnende design zonwering Storexy met RVS geleidingskabels.
– Windstor, screen met uniek blind ritssysteem waarbij het doek via de rits in de geleiders is gewaarborgd. Dit systeem is hierdoor ook zeer weerbestendig en windvast. Naast hoogwaardige screendoek als zonwering kunt u ook kiezen voor de wind- en regenvrij doorzichtig pvc voor een onbelemmerd uitzicht.

Uitval scherm

Met ons op afstand bestuurbare uitvalscherm Pente houdt u ook het laagstaande zonnetje buiten. Met deze award winnende zonwering maakt u meteen reclame voor uw restaurant door het aanbrengen van uw logo op het doek. Alles geheel passend in de kleuren van uw huisstijl.

Cassettezonwering

Schaduw creëren op uw terras en binnen? Platinum is onze klassieke designer zonwering met volledige en waterbestendige cassette. Deze cassette houdt het zonnescherm schoon en droog wanneer deze ingetrokken is. Het is optioneel om een volant aan te brengen aan dit hoogwaardige zonnescherm voor nog meer schaduw en comfort. Opvallen in het straatbeeld doet u door het logo te laten plaatsen op het volant.

Zwevende overkapping

Eigenlijk is een zwevende overkapping een zeer luxe zon- en regenwering om het gehele jaar in alle omstandigheden te gebruiken.
– Wilt u droog buiten zitten als het regent?
– Wilt u de zon uit uw ambiance weren?
– Of juist van het vroege voorjaarszonnetje genieten?
– Gebruik maken van geïntegreerde dimbare led-verlichting?

Onze Panorama Plus geschikt voor ieder weertype en ontworpen voor gebruik in alle seizoenen!

ONZE DEALERS DENKEN MET U MEE

Van ontwerp tot realisatie. Onze dealers denken graag met u mee. Elke ruimte is anders en vraagt om een andere inrichting. Samen zorgen we er voor dat uw jaarrond terras past bij het geheel of er juist uitspringt! Neem contact op met een dealer bij u in de omgeving.

LEASE UW TERRASOVERKAPPING!

Het realiseren van een terrasoverkapping is een behoorlijke investering, die u dubbel en dwars terug verdiend. Wilt u graag de capaciteit van uw ambiance vergroten en uw omzet verhogen, maar heeft u geen budget voor dergelijke uitgaven gereserveerd? Leasen biedt ondernemers de oplossing!

Uw gasten genieten jaarrond op uw terras, waardoor uw inkomsten meteen veel hoger liggen, dan de maandelijkse uitgave aan de overkapping. Meer weten over deze mogelijkheid? Neem gerust contact met ons op en maak meteen een afspraak om de overkapping in onze showroom uit te zoeken.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Ik heb interesse in *
Ik ben geattendeerd op het merk Palmiye via: *
reCAPTCHA

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Wij ontvangen u graag in onze showroom om u de vele mogelijkheden en opties van onze producten te tonen. Stap binnen tijdens onze openingstijden of maak een persoonlijke afspraak wanneer u graag met één van onze specialisten uw project bespreekt. Samen bekijken we welke oplossing het beste past bij uw ambiance.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Ik heb interesse in
Ik ben geattendeerd op het merk Palmiye via *