We are at R+T Stuttgart Exhibition
between 26 Feb- 03 Mar 2018
with our new collections, innovations and products.

We will launch our web site containing our new collections, innovations and products to your interests during the exhibition.

GESCHIEDENIS

Overkapping Beachclub Willy Noord Katwijk

Palmiye Nederland

Topmerk Palmiye sinds 2017 actief in Nederland

Sinds 2017 is Palmiye Nederland importeur van het wereldwijd bekende merk Palmiye. Naast voor Nederland, importeren wij ook Palmiye overkappingen, zonwering en glassystemen voor Vlaanderen.

Showroom met alle modellen in Nieuw-Vennep

In 2019 heeft Palmiye Nederland een prachtige showroom en kantoor ingericht aan de Markweg 21 in Nieuw-Vennep, nabij Amsterdam-Schiphol, waarin wij onze producten en de vele mogelijkheden en opties graag aan u tonen.

Altijd een dealer vlakbij

Als importeur werken we met gerenommeerde lokale dealers die onze producten exclusief in hun regio verkopen.

Palmiye Global

Meer dan 20 jaar ervaring met overkappingen

Palmiye Global is de wereldleider in de terrasoverkappingen. Palmiye startte in 1998 haar activiteiten in de bouwsector. Na een succesvolle realisatie van het grootste zonweringsproject ter wereld, in Noorwegen in 2002, kreeg Palmiye veel respect en vertrouwen. Dit prestigieuze project bracht het merk Palmiye in het vizier bij overkappings- en zonweringsspecialisten.

Uitvinder van de vier seizoenen terrasoverkapping

Vervolgens richtte Palmiye de pijlers op onderzoek en ontwikkeling, waarna het in 2004 de eerste elektrisch aangestuurde terrasoverkapping op de markt bracht. In 2006 bracht Palmiye een terrasoverkapping voor alle seizoenen uit. Het partnership met Lugano Glass, gestart in 2011, verbreedde onze horizon nog verder.

Met de afgeronde overname van Loca Motorized Pergola System neemt Palmiye nu een stevige positie als internationaal marktleider in.

Vanuit onze visie om wereldwijd aan de top te opereren, zijn al onze merken, te weten Palmiye, Loca, Lugano en Regatta, strategisch samengebracht onder de merknaam Palmiye. Het bedrijf treedt nu op als één merk, één organisatie en één management.

Verkoop in 92 landen

Dankzij het internationale netwerk en de brede organisatiestructuur is Palmiye vertegenwoordigd in vele landen over de hele wereld. Het merk verkoopt in 92 landen. De waarden van verschillende culturen gecombineerd met unieke architectonische concepten, vormen Palmiye’s inspiratie. Ze komen tot uitdrukking in de producten van Palmiye.

Als vooruitstrevend innovator creëert Palmiye onderscheidende en unieke maatwerkproducten, die de visies en stijlen van wereldberoemde architecten en ontwerpers tot leven brengen.

Palmiye topkwaliteit toepassen op uw project?

Wilt u ook een prachtig project realiseren met de marktleider in overkappingen? Voor meer inspiratie bekijkt u onze projecten of bezoekt u onze showroom.