We are at R+T Stuttgart Exhibition
between 26 Feb- 03 Mar 2018
with our new collections, innovations and products.

We will launch our web site containing our new collections, innovations and products to your interests during the exhibition.

 

Feestelijke opening showroom

Op vrijdag 17 januari 2020 is onze showroom met knallende kurken geopend. Een kort verslag van dit heuglijke feit.

Op vrijdag 17 januari 2020 is onze showroom in Nieuw-Vennep feestelijk geopend. Wij kijken terug op een zeer geslaagde opening. Een kort verslag: Samen met het management van Palmiye Global, onze fabriek in Turkije, openden we onze showroom in het bijzijn van onze dealers. Onze directeur Cornelis Nieuwenhuis gaf een korte presentatie waarin hij terugblikte naar gerealiseerde projecten in 2019, een toelichting gaf op de plannen voor 2020 en nieuwe producten aankondigt voor 2021. Vervolgens lieten Rick van den Brandt, onze technisch adviseur, en Linda van der Leer, onze marketing en office manager, de champagne kurk knallen en werd er geproost op de prachtige showroom in Nederland en op mooie samenwerkingen. Na het besloten programma volgde een drukbezochte, gezellige openingsborrel voor zakenrelaties. We hebben veel felicitaties ontvangen. Hartelijk dank daarvoor!

In onze showroom kunt u naast onze terrasoverkappingen met vouwdaken en onze overkappingen met lamellendaken, ook diverse glas- en zonweringssystemen bekijken en bedienen. We tonen u daarnaast doorsnedes van onze producten en de diverse opties zoals onze exclusieve doekencollectie en kleurstalen kunt zien en voelen. Wilt u ook onze showroom bezoeken? Neem contact op voor een afspraak of stap binnen tijdens onze openingstijden.