We are at R+T Stuttgart Exhibition
between 26 Feb- 03 Mar 2018
with our new collections, innovations and products.

We will launch our web site containing our new collections, innovations and products to your interests during the exhibition.

 

Design Award overkapping Skyroof Prestige

Onze lamellen overkapping SKYROOF PRESTIGE is bekroond met de Good Design Award 2019! We zijn trots dat we deze award tijdens de Design Week in Turkije voor onze hoogwaardige terrasoverkapping hebben ontvangen. De lamellen overkapping SKYROOF PRESTIGE bestaat uit een hoogwaardige overkapping met inschuifbare aluminium lamellen. Het inschuifbare lamellendak van biedt een open ruimte van 79% van de totale overkapping. Ook is het mogelijk om de lamellen in de ventilatiestand te plaatsen. De unieke synchrone beweging, waarmee alle lamellen gelijktijdig worden geopend en ingeschoven is het nieuwste van het nieuwste op technologisch gebied. De terrasoverkapping is 100% waterdicht. De in de lamellen geïntegreerde goot voorkomt dat er opgehoopt vuil naar binnen valt bij het openen van het dak en voert regenwater ingenieus af. De lamellenconstructie werkt standaard geluidsabsorberend, tevens kunnen deze gevuld worden met polyurethaanschuim voor extra comfort.

Ons verticaal screen Storexy ontving aantal jaar geleden ook de Design Award. En we gaan voor meer Design Awards in de toekomst. Een kroon op het ontwerp!

Meer technische informatie over het award winnende product, onze terrasoverkapping met lamellen dak: Skyroof Prestige