We are at R+T Stuttgart Exhibition
between 26 Feb- 03 Mar 2018
with our new collections, innovations and products.

We will launch our web site containing our new collections, innovations and products to your interests during the exhibition.

 

DEALER AAN ’T WOORD

Nieuwenhuis Buitenleven, Palmiye dealer van het eerste uur, is heel blij met de komst van de Nederlandse importeur van Palmiye. We spraken eigenaar Arie Nieuwenhuis in de prachtige showtuin van zijn Buitenleven bedrijf in Nieuw-Vennep, waarin particulieren graag de tijd nemen om zich te laten inspireren door alle mogelijkheden. Ook hoveniers weten de weg naar Nieuwenhuis Buitenleven te vinden.

Groot onderscheidend vermogen als exclusieve dealer

“Het merk Palmiye is een waardevolle toevoeging aan ons bestaande assortiment. Het is een heel mooi merk; zeker nu Palmiye ook een Nederlandse importeur heeft. Dat maakt namelijk de communicatie met zo’n wereldwijd merk veel prettiger en efficiënter.

In Nederland is Palmiye nog klein en relatief onbekend, maar wereldwijd is het een groot merk. Dat wij dit merk van hoge kwaliteit exclusief aanbieden in de regio biedt een groot onderscheiden vermogen.”

Uitgebreide kleurstellingen

“Naast de hoge kwaliteit vind ik het een groot voordeel dat Palmiye overkappingen levert met vele mogelijkheden en opties” vertelt Arie Nieuwenhuis. “De uitgebreide kleurenstellingen (alle RAL-kleuren) springt er voor mij uit. Het is fantastisch om onze klant hiermee de mogelijkheid te bieden om geheel naar wens een uniek product samen te stellen voor een onvergetelijke tuinervaring.”

Technische ondersteuning

“Ideaal is dat de importeur van Palmiye Nederlands ons ook technische ondersteuning biedt. Bijvoorbeeld het maken van 3D impressies en feedback op het inmeten van projecten. Wanneer we complexe projecten hebben, vind ik het heel goed dat we samen met de importeur van Palmiye op locatie de situatie met elkaar beoordelen om technisch en esthetisch de beste oplossing te creëren.”

Eureka-moment

“Bij de particulier in Nederland is Palmiye nog relatief onbekend. Wanneer we de mogelijkheden en opties van de Palmiye producten tonen, zorgt dat echt voor een eureka-moment. Zoals wanneer we het dak van de lamellenoverkapping volledig open schuiven, maar ook enkel op ventilatiestand kunnen zetten.“

“Vooral wanneer we vertellen dat de overkappingen van Palmiye 100% waterdicht zijn, verwonderd de bezoekers van onze showtuin.”

“Bovendien is het product als Skyroof, de lamellen overkapping, sowieso vrij nieuw in onze markt, zeker met de vele opties. Wanneer men zich oriënteert met het idee een hele grote parasol aan te schaffen en dan de overkappingen van Palmiye ontdekken en de prijzen vergelijken, is de keuze snel gemaakt.”

Grootste project

“Dit najaar hebben we ons grootste project tot nu toe met Palmiye neergezet. Een schitterende tuinkamer bij een particulier in Nieuw-Vennep. Gecreëerd met de Skyroof Plus overkapping, afgesloten met glazen wanden en houten gevelparket. Het resultaat is echt verbluffend.“


Ook een bezoek brengen aan onze dealer? U vindt de showroom en showtuin van Nieuwenhuis Buitenleven aan de IJweg 1338 te Nieuw-Vennep. www.nieuwenhuisbuitenleven.nl