Over Ons Contact

OVER ONS

Ons bedrijf is ooit begonnen in de constructie industrie, in 1998. Onze focus ligt op Skandinavië, Europa en het Midden Oosten. We zijn internationaal erkend toen we ‘s wereld grootste zonweringsproject opleverden in Noorwegen in 2002. Het merk Palmiye kreeg toen een vaste plaats in de zonweringsbranche. Palmiye is wereldwijd te vinden dankzij haar internationale netwerk en organisatorische structuur.
Toen het project in Noorwegen klaar was in 2003, verlegde Palmiye de focus naar onderzoek en ontwikkeling. De eerste gemotoriseerde pergola was al snel een feit. Palmiye was de eerste ter wereld die in 2004 met een dergelijke systeem op de markt kwam. In 2006 werd het pergolasysteem geïntroduceerd welke het hele jaar door gebruikt kan worden.
In 2011 heeft Palmiye haar horizon verbreed door een samenwerking aan te gaan met Lugano Glass A.S., een bedrijf wat deels in handen is van het Engelse Courage Investments. Vandaag de dag is Palmiye met 36 verkooppunten op 4 continenten de grootste aanbieder van Pergolasystemen en biedt daarnaast diverse andere zonweringsoplossingen.